Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn er in verschillende soorten:

 

Er zijn dunne wenkbrauwen, volle wenkbrauwen maar ook hele dikke wenkbrauwen. Niet alleen het verouderingsproces heeft invloed op de dikte van je wenkbrauwharen, maar ook medicatie en stress kunnen een rol spelen.

Waarom zijn wenkbrauwen zo belangrijk voor je uitstraling? Onze mimiek en de stand van wenkbrauwen is alles bepalend voor de indruk die we op anderen maken. Daarom is het belangrijk om je goed te laten adviseren wat de mogelijkheden zijn en wat het best bij jou past.

  • Dunne wenkbrauwen kun je wat voller laten lijken door ze te verven. De verf pakt ook de witte donshaartjes die je niet altijd kunt zien. Is dit nog te weinig, dan kun je ze eventueel voller laten lijken door Magic wenkbrauw. Dit zijn gekleurde vezeltjes die blijven “kleven” aan de wenkbrauw haartjes.
     
  • Volle wenkbrauwen zijn natuurlijk ideaal. Wanneer er geen goed model in zit komt de uitstraling ook niet ten goede. Dus een goed model wenkbrauw is van belang. Er zijn ook wenkbrauwen die van nature heel licht van kleur zijn, dit kun je oplossen door ze te verven of te kiezen voor hennawenkbrauwen. Henna blijft gemiddeld 6 weken op de haartjes zitten en 3 weken op de huid. Dit is met gewone wenkbrauwverf korter.
  • Dikke wenkbrauwen zijn meestal vol behaard dus is een goed model voldoende. Dit kun je bereiken d.m.v. harsen/epileren en eventueel verven.